Studio Bloema is een vrijwilligersorganisatie uit de regio Kortrijk. Het is een erkende vzw met twee werkgroepen: het Seniorencafé en het Gesproken Boek. De vzw heeft zijn eigen opnamestudio in hartje Kortrijk.

In 2019 vierden we ons 50-jarig bestaan. Op onze pagina 50 jaar Studio Bloema vatten we die jaren samen in 12 minuten film. In de artikels eronder vertellen we met plezier meer over onze geschiedenis.

 


 Logo seniorencafé

 

Seniorencafé staat garant voor een tweewekelijks radioprogramma speciaal gemaakt voor senioren. Seniorencafé wil via gerichte seniorenradio zorgen voor een uur ontspanning. Seniorencafé is in de sector van de bejaardenzorg een aangename aanvulling bij de animatie binnen diverse werkingen.

Lees ook meer over onze muziekkoffer 2020.

 

Logo gesproken boek
 

 

Het Gesproken Boek is een werkgroep die luisterboeken inleest voor blinden, slechtzienden en anderen die problemen hebben met de gebruikelijke vorm van lezen.

 

Studio Bloema vierde in 2019 zijn 50e verjaardag. Op zaterdag 23 maart 2019 waren we uitgenodigd in het stadhuis van Kortrijk, en toen heeft Johan ons getrakteerd op deze film: