Seniorencafé produceert om de twee weken een cd met een speciaal radioprogramma voor senioren in rusthuizen en verzorgingsinstellingen (momenteel vooral in West-Vlaanderen).

Een cd van Seniorencafé betekent ruim een uur ontspanning en verpozing met gerichte seniorenradio, als pasklare en gerichte ontspanning aangeboden aan de animatieploegen van de rust- en verzorgingsinstellingen.

In de sector van de bejaardenzorg zijn de cd’s van Seniorencafé een aangename aanvulling bij de animatiewerking in de diverse instellingen. Met de vele besparingen in de sector is het voor de animatieverantwoordelijken van een rustoord niet altijd eenvoudig om een gevarieerd aanbod aan te bieden voor hun bewoners. Met Seniorencafé proberen wij hen te helpen met een blik naar buiten, aan de hand van hun favoriete muziek binnen een vast herkenbaar kader.

De rust- en verzorgingsinstellingen die de 26 cd’s per jaar wensen te ontvangen moeten geabonneerd zijn. Een abonnement kost slechts 99 euro. (Zie het tabblad ‘Abonneren - praktisch’.)